img

Санитарят от ада се извини на роднините на стотиците пациенти, които е убил

/
/
/
710 Views

В Германия бившият санитар Нилс Хегел се извини на близките на стотиците хора, които е убил. 41-годишният обвиняем е направил това по време на третия ден от изслушването, съобщава Berliner Morgenpost.

„Ако имаше някакъв начин да помогна, щях да го направя, повярвайте ми. Междувременно възнамерявам да дам отговор на всички членове на семействата, много съжалявам“, каза той.

По време на изслушванията Хегел каза, че почти не си спомня лицата на жертвите си, тъй като по време на манипулациите с лекарства е било по-важно за него да наблюдава мониторите и медицинското оборудване.

От 2003 до 2005 година медицинското лице е работило в клиника в град Делменхорст, близо до Бремен. Той много е искал да получи одобрението на колегите си, дотолкова, че самостоятелно е поставял пациентите на границата между живота и смъртта. Той им инжектирал силно действащи препарати за лечение на сърдечно-съдови заболявания, а след това ги е реанимирал. От полицията казват, че в бъдеще може да бъдат открити нови жертви на Хегел. С помощта на смъртоносни инжекции човекът е убил 36 души в болницата на град Олденбург, а други 64 – в Делменхорст.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook