img

„Сън“ за Слънчев бряг: №1 за пиене, дрога и жени!

/
/
/
289 Views
loading...

Британци разказват шокиращи истории от курорта, научи trg.

Хиляди любители на разюздани партита от Великобритания, търсещи евтина пиячка, дрога и проститутки, наводняват Слънчев бряг – място, обявено за „новия Магалуф“, пише „Сън“. Разположен на българското черноморско крайбрежие, курортът е известен с дивия си нощен живот и водни спортове, които привличат пиещи туристи в търсене на парти ваканция.

Британците, които са работили в развратния балкански курорт през лятото, разказват, че са ставали свидетели на невероятно диви изцепки, включително групово събличане, побои на обществени места и откачени пиянски изстъпления. Половин литър бира може да се купи за по-малко от паунд в курорта, а двама души могат да вечерат с включена бутилка вино за около 20 паунда.

23-годишният Джон Магилтън от Уелс разказва:

„Виждал съм хора да заспиват в клубовете и на странни места, както и да си изклълчват и чупят краката или да си порязват краката на стъкла докато се разхождат по улиците без обувки. Можете да танцувате голи на бара, а понякога голи хора изпадат от там, което е доста странно, но това беше част случващото се в клуба, в който работех“.

„Момичета и момчета се показваха голи, казваха, че част от мотото им е „единственото място, където е разрешено да танцувате голи на бара“. В един момент танцувате, а на следващия поглеждате нагоре и там има някой гол“, добавя той.

Специално построеният съвременен курортен град Слънчев бряг има главна улицата, която е претъпкана от клубове, казина, ресторанти и барове. Тази година курортът е налазен от секс труженички, за които е известно, че са хвърлили око на младите британци.

Проституцията не е незаконна в България, освен в организираните публични домове, но се счита, че е свързана с подземния свят в страната.

Министерството на външните работи (на Великобритания) е издало предупреждение към британците, посещаващи района това лято, които могат да влязат в контакт с проститутка. Там се казва: „Получили сме многобройни оплаквания за кражби и нападения над британски граждани от проститутки и техните охранители. Избягвайте зоните, където работят проститутки, включително паркинги, плажа, лошо осветени зони и зони с храсти и дървета. Туристите стават жертва на стриптийз клубове със завишени цени и са заплашвани с насилие, ако не искат да платят“.

Миналата година 281 000 британци са посетили страната. Мнозина от тях са отишли директно в Слънчев бряг, наречен „новия Магалуф“ заради обстановката. Правителството на страната обяви „война на шума“ в опит да обуздае пияните туристи през 2017 година.

Нощните клубове и музикалните фестивали често са проверявани от полицията за наркотици и нарушаване на реда. Някои от тях дори са отменени или затворени, завършва британското издание.

Флагман

Коментирай чрез Фейсбук
5.0
01

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!