img

Самотна майка и двегoдишния й син са принудени да живеят в общински имот, пълен с плъхове

/
/
/
512 Views

Самотна майка обвини шефовете на общинските жилища, след като беше принудена да живее с двегодишния си син в имот, пълен с плъхове.

23-годишната Джордан Линч живее в страх с малкото си момче Итън, тъй като домът й е затрупан от ужасяващите гризачи от май месец миналата година.

Тя казва, че плъховете ядат храната й и дори е открила изпражнения в леглото на сина си, докато се разхождали из стаята му през нощта, пише „Мирър“.

Джордан отчаяно се опитвала да потърси помощ от отговорника за общинските жилища, за да унищожи паразитите в дома си в Кингсторп, Нортхемптън във Великобритания.

Той отказал да й помогне, казвайки, че справянето с вредителите не е техен проблем и е отговорност на резидента.

Джордан е притеснена за нея и здравето на сина си, тъй като нейният имотът й е пренаселен от плъхове.
Гризачите са влизали през две дупки в стената и една в таванското помещение и са нахлули в шкафовете й, както и дъвчат играчките на сина й.

Джордан ЛинчДжордан каза: „Ужасно е. Нагризват цялата храна. Плъховете са в стаята на двегодишния ми син, докато той спи, намерих и изпражнения от плъхове в леглото му. Това е кошмар“.

„Дъвчат жиците, нагризват играчките, влачат храна под шкафовете“.

„Гнусно е и се страхувам за здравето ни. Изглежда, че стигат навсякъде. Има множество дупки в стените, откъдето могат да влязат.“

„Скарах се с поддръжниците на общинските жилища, но отказват да помогнат. Казаха ни да извикаме унищожител, но не можем да си позволим такъв. Аз съм млада самотна майка, която не може да си позволи да реши този проблем. Дори да извикам унищожител, това няма да ни спаси. Най-големият проблем е, че плъховете влизат в къщата през дупките в имота. Те ще продължат да влизат, докато не се запушат.

„Знам, че много хора са изправени пред същия проблем, моите съседи също. Трябваше да похарчат много пари, за да го решат.

Джордан се нанесе в къщата през февруари миналата година. През май месец тя забелязала нашествието на плъхове. Тя има приятел, който бетонирал двете кухненски дупки, но те все още влизат в имота. Майката, която няма много пари казва, че вече е трябвало да отдели големи суми за ремонт, когато се е нанесла, тъй като в имота дори нямало килими.

Ники Макензи, помощник-директор по жилищно настаняване в NPH, която работи от името на Съвета на Западен Нортхемптъншир, каза:

„Разбираме страданието, което това й причинява. Ние обаче обяснихме, че решаването на проблеми с вредителите е отговорност на резидента, както е посочено в нашите договори за наем и на нашия уебсайт.“

„Не сме били уведомени за никакви дупки или ремонти, необходими по структурата или екстериора на имота, но ще посетим г-жа Линч, за да проучим всички притеснения, които тя има относно структурата на дома си.“

„Жилищният служител има уговорена среща да посети г-жа Линч, за да обсъди притесненията й, а служител по поддръжката ще посети в същото време, за да проучи всички проблеми и да организира всякакви ремонти, които може да са необходими.“

Източник: Вихрогон

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook