img

Съдят Киро Скалата за укриване на данъци: Скатал 300 бона!

/
/
/
701 Views

Киро Скалата е обвинен в укриване на данъци, научи trg!

Фитнес гуруто Кирил Вълчев -Киро Скалата си има проблеми със съда. Той е изправен пред Темида заради две обвинения в укриване на данъци и неподадена данъчна декларация. Делото стартира преди месеци и вече са минали 5 заседания.

Ищец в процеса се явява Министерството на финансите, което претендира, че Киро Скалата трябва да внесе 314 846 лева с лихвите в НАП. Делото срещу мачото тръгна през 2017 година в Софийски градски съд, като се разпитват свидетели и се разглеждат документи.

То се отнася до фирмата на Скалата – „Австралиан Груп“ ЕООД, която се е занимавала с търговия на спортни стоки и хранителни добавки. Проверка в Търговския регистър показва, че тя вече не съществува.

Укриването на данъци се случва в периода 2005-2006 година, но не е ясно защо магистратите са се задействали след 10 години. Ако бъде осъден Киро Скалата трябва да плаща и лихвите, и разноските по делото.

„Просто е взел едни пари и не е платил за тях каквото трябва в НАП. Освен това, вероятно посредством връзки, е занижил приходите си и по този начин е свалил от ДДС, което дължи.

Общо взето, дребен тарикатлък, който може да му излезе солено“, категорични са разследващите, които са описали ситуацията в обвинителния акт.

Киро Скалата обаче изобщо не се притеснява и чинно, с усмивка се явява на всички дела в съда. Той е категоричен, че това е недоразумение и ще докаже правотата си в съда.

В момента той организира спортни събитияа в цялата страна, като повечето са насочени към деца, за да се превъзпитат в любов към спорта.

Кирил Вълчев не за първи път се среща с Темида. Той и съпругата му застанаха твърдо зад силиконката Анита Мейзер. Те бяха първите, които пристигнали в дома й когато се случи нещастието със съпруга й Николай Димов.

Той бе мъртъв, удушен след странен експеримент, при който накарал жена си да стегне на врата и ръцете му свински опашки. Киро Скалата бил първия, който накарал Мейзер да се обади в полицията.

Фитнес гуруто е откривател на силиконката и твърдо застана зад нея по време на целия процес. Той е сред малкото й верни приятели, които съветват Анита да се заеме отново със спорта, след като тя излезе съсипана от Сливенския затвор.

Източник: razkritia.comt

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook