img

Съдбата има големи планове за тези зодии през март

/
/
/
182 Views

Големи изненади през месец март за тези зодиакални знаци, научи ТРГ.

Овен

През март представителите на зодия Овен ще успеят да докажат на себе си и околните, че невъзможното наистина е възможно. Овните ще покажат на всички какви чудеса могат да направят организацията, дисциплината и производителността. И с невероятна лекота ще изпълняват всякакви задачи.

Родените през месец март Овни ще поставят истински лични рекорди.

Онези, които все още са сами, най-сетне може да срещнат своята половинка, а семейните ще преживеят невероятен период на хармония и романтика във връзката си.

Телец

Астрологът съветва Телците да поглезят близките си с нещо, за което са мечтали отдавна.

Те най-накрая ще разберат, че няма нищо лошо в това понякога да си егиоист и да живееш за собствено удоволствие. А през март самата Вселена ще ги тласне към това.

Дева

През март Девите трябва да мечтаят смело. Павел Глоба е убеден, че всичките им мечти ще се сбъднат.

Март ще им даде сила, вдъхновение и огромен запас от енергия. Стълбата, по която се изкачват към целта си, ще се превърне в асансьор.

Стрелец

Стрелецът да се готви за излитане. За да изпълните програмата си на максимум, е необходимо от самото начало на месеца да изхвърлите излишните товари.

Почистете пространството около себе си – отървете се от ненужните неща в апартамента, на работното място, изтрийте неизползваните папки във вашия компютър. И тогава вашият „балон“ ще отлети към невероятни висоти.

От първите дни на пролетта представителите на този зодиакален знак ще се сблъскат със съдбовни събития. Най-силните благоприятни промени се очакват във финансовата сфера, а проявеното усилие и желание за напредък ще се превърне в източник на положителни резултати.

Промени ще настъпят в личен план. За целта обаче трябва да оставите миналото зад себе си и да се отворите за новото, пише jenata.blitz.bg.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook