img

Руски учен откри как да сбъдваме желанията си с вода

/
/
/
1323 Views

Руският мистик и писател Вадим Зеланд, който от години се занимава с изследвания и квантова физика, твърди, че с чаша вода можем да сбъднем желанията си, научи ТРГ

Техниката е лесна и максимално ефективна. Зеланд препоръчва да не се използва вода от чешмата, преварена или пък купена от магазин. Хубаво е водата да е от извор, но ако нямате такава, можете да използвате всякаква. Преди това я замразете, след това разтопете леда. Така изтривате цялата негативна енергия от нея. Напълнете чашата вода и вземете лист хартия.

Тя е необходима за записването на желанията. Заредете се с положително мислене и запомнете, че можете да влияете на водата само с ръцете си.

Краищата на пръстите имат важни нервни окончания, там е концентрирана вашата енергия. Напишете на лист хартия в утвърдителна форма желанието си и сложете върху него пълната чаша с вода. Важно е мислеформата да предизвика във вас силна емоция. Няма нужда да пишете: „Искам много пари!”.

По-скоро си представете мечтата, която ще сбъднете, когато имате много пари. Разтъркайте дланите една в друга, за да създадете плътно кълбо енергия; разположете дланите над чашата. Мислено потвърдете и визуализирайте онова, което желаете, прокарайте дланите си край чашата, като продължавате да си представяте осъщественото желание; изпийте водата и легнете да спите.

Ритуалът се прави сутрин след сън и вечер преди лягане, защото тогава мозъкът е отпуснат и умът не е зает със странични мисли.

Източник: Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook