img

Росен Плевнелиев глези Деси Банова в мола (Папарашки снимки)

/
/
/
467 Views

Росен Плевнелиев и Деси Банова демонстрират близостта си без притеснения

Росен Плевнелиев и Деси Банова, които преди месеци се сдобиха с общ наследник, са все така влюбени. Младоженците демонстрират близостта си на публични места без да се притесняват от факта, че всички ги познават.

Папараци на ПИК щракнаха двойката по време на разходка в мола. Впечатление прави, че Росен Плевнелиев и Деси Банова се държат за ръка и не пропускат възможността да си разменят целувки и прегръдки. Заедно с тях беше и дъщеричката на Банова.

По време на разходката в мола бившата синоптичка не откъсна поглед от лъскавите витрини, набелязвайки новите придобивки за гардероба си. Всъщност не й се налага да откъсва поглед от витрините, тъй като Росен Плевнелиев й купува всичко, което пожелае. Бившият президент е луд по блондинката и не спира да я глези.

Докато Деси Банова се оглежда за нови придобивки в гардероба си, влюбеният Плевнелиев намери начин да отвлече вниманието на щерка й. Младоженецът глези доведената си щерка с любимото на децата ледено изкушение. Самият той също не пропуска възможността да похапне сладолед, докато е на шопинг в мола, пише ПИК.

Плевнелиев и Деси Банова сключиха брак миналото лято, едва няколко месеца след началото на връзката им. Още тогава двамата заявиха, че химията между тях е много силна и двамата се обичат лудо.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!