img

Роксана: Видях истинските лица на близки хора, като спрях да нося по една чанта с пари

/
/
/
1659 Views

Роксана разревала колеги с актуалния си хит „Спомени”, споделите тя при последната си медийна изява, видя ТРГ.

Пайнерката се шокирала, когато малко след премиерата на парчето започнали да й звънят и да й споделят възхищението си, но и се притеснила от емоционалните реакции. Роксана дори си помислила, че „Спомени” няма да се хареса на почитателите, тъй като е прекалено „тежка” песен. За нейна радост, фактите бързо я опровергали. Само за седмица песента имала 2 млн. гледания в youtube.

„Не съм очаквала, че толкова много колеги ще ми звъннат, плачейки. В първия момент казах: „Абе, защо ревете?”, аз я направих по-ритмична”, споделя Роксана. В момента гласовитата циганка работи по дует с колежка, чиято самоличност пази в тайна. Затова пък Роксана разкрива, че новата песен няма да е за любов, а за човешките отношения и най-вече алчността. Идеята е вдъхновена от личните й преживявания.

„Имах много емоционални моменти, в които съм се чувствала много сама. Такъв е моментът, в който забременях. Откъснах се от средата си, спрях да пея, спрях да работя”, споделя Роксана и допълва, че именно тогава видяла истинските лица на много хора, които уж са я обичали и ценили.

„Хора, които са ме прегръщали, целували, защото не се прибира Роксана, а се прибира Роксана, която има една чанта с пари. И в един момент, когато спреш, ти не носиш толкова много пари и не си толкова важен за тези хора… Лица, на които съм давала, раздавала, а не получих една чаша вода. Тези, които са били до мен, ще останат до мен… Броят се на едната ръка”, призна емоционалната ромка.

Роксана не може да се примири и с поведението на някои свои колеги. Преди време певицата призна за обтегнати отношения с друга изпълнителка, с която преди били приятелки. Тя не разкри самоличността на колежката си. Пайнерката се чуди защо някои колеги са се самопровъзгласили за звезди и се чуди по какво се измерва величието им, а други остават встрани от измислената класация. „Къде е Наско Ментата? Наско Ментата е ангажиран до 2022 г. Изпълнителят не знае кога точно ще направи хит. Ние сме колеги и хора преди всичко”, казва Роксана, цитирана от Уикенд.

хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook