Последни новини
Home / Региона / Рокери от Шуменско откриха мотосезона: Вижте едно семейство на две колела
Рокери от Шуменско откриха мотосезона

Рокери от Шуменско откриха мотосезона: Вижте едно семейство на две колела

Десетки рокери от Шуменско се събраха за официалното откриване на мотосезона. Тяхната среща бе на паркинга край Стъклото до Стария град.

Сред заклетите почитатели на мотоциклетите бяха и семейството Хасан и Бирджан Хасан, който навършват 1 година официално рокерство.

От малък Хасан обичал да се вози с мотори. През годините обаче така и не се сдобил с по-голям мотор. До миналата година, когато точно преди началото на сезона си взел чопър. Отделил сума като за семейна кола, но не съжалява.

„Тръпката за мотори е голяма. Разпускаш докато караш нанякъде – без определена цел“, разказва за усещането на две колела той.

Хасан работи като механик. Когато не е на работа обаче е рокер. „При всяка свободна минута скачам на мотора и карам“, обяснява мъжът.

Жена му го подкрепя. „Знам, че му беше мечта и сега му носи голямо удоволствие“, казва Бирджан. Тя понякога също споделя пътуванията с него.

В началото се страхувах, обаче свикнах, казва тя. За нея това също не е първото возило на две колела. Бирджан често сядала зад баща си на семейния мотоциклет като дете.

Тръпката е страхотна, а и има доверие на този, който кара, казва жената.

Организаторите от мото клубове The Night Riders MC, The Devils MC и Madara Horsemen MCC предвиждат мотористите да идат до църквата „Св. Георги Победоносец и св. Тривелий“ в с. Мадара за водосвет за здраве.

След това всички желаещи ще отидат до Нови пазар в клубната къща на Madara Horesemen MCC, който е и най-новият мото клуб в региона.

Източник: dariknews.bg

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Рокери от Шуменско откриха мотосезона: Вижте едно семейство на две колела
Оценете публикацията

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!