img

Рокери от Шуменско откриха мотосезона: Вижте едно семейство на две колела

/
/
/
552 Views

Десетки рокери от Шуменско се събраха за официалното откриване на мотосезона. Тяхната среща бе на паркинга край Стъклото до Стария град.

Сред заклетите почитатели на мотоциклетите бяха и семейството Хасан и Бирджан Хасан, който навършват 1 година официално рокерство.

От малък Хасан обичал да се вози с мотори. През годините обаче така и не се сдобил с по-голям мотор. До миналата година, когато точно преди началото на сезона си взел чопър. Отделил сума като за семейна кола, но не съжалява.

„Тръпката за мотори е голяма. Разпускаш докато караш нанякъде – без определена цел“, разказва за усещането на две колела той.

Хасан работи като механик. Когато не е на работа обаче е рокер. „При всяка свободна минута скачам на мотора и карам“, обяснява мъжът.

Жена му го подкрепя. „Знам, че му беше мечта и сега му носи голямо удоволствие“, казва Бирджан. Тя понякога също споделя пътуванията с него.

В началото се страхувах, обаче свикнах, казва тя. За нея това също не е първото возило на две колела. Бирджан често сядала зад баща си на семейния мотоциклет като дете.

Тръпката е страхотна, а и има доверие на този, който кара, казва жената.

Организаторите от мото клубове The Night Riders MC, The Devils MC и Madara Horsemen MCC предвиждат мотористите да идат до църквата „Св. Георги Победоносец и св. Тривелий“ в с. Мадара за водосвет за здраве.

След това всички желаещи ще отидат до Нови пазар в клубната къща на Madara Horesemen MCC, който е и най-новият мото клуб в региона.

Източник: dariknews.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook