img

Родителят на Нора Недкова: Отказвам се от нея!

/
/
/
1033 Views

Нора Недкова остана без подкрепа от семейството си
„Срамувам се от простотиите на дъщеря ми Нора Недкова. Оттук насетне се отказвам от нея, не искам да свързват семейството ми с нейните изцепки, тя вече не е моя дете. Не си говоря с нея от 8 месеца. Тя е пълнолетен човек и носи отговорност за своите действия“ – споделя пред „Уикенд“ бащата на плеймейтката Николай Недков.

Бизнесменът не е случаен човек – бивш изпълнителен директор е на „Златни пясъци“ и кандидат за кмет на Варна през 2011 г, издигнат от тогавашния лидер на ДСБ Иван Костов. Към днешна дата таткото на палавата силиконка с просташки речник е заместник-председател на Надзорния съвет на „Златни пясъци“ АД. Бизнесменът с добро име в бранша пощурял от изцепките на своята щерка при влизането й във „ВИП Брадър“.

С врага си Кулагин Нора Недкова се сдърпа още в предаването „Черешката на тортата“. Сега двамата отново са в Къщата на „ВИП Брадър“ и не спират да си разменят обидни реплики и квалификации като маймуняк, селянка и каруцарка. Плеймейтката изстреля поантата на своята душевност с репликата: „Лягам тука, дреме ми на оная работа, нали съм президентша“, визирайки избора на леглото на Кулагин.

Роклята, с която Нора Недкова влезе в Къщата, също предизвика коментари. Мира Добрева дори бе убедена, че дрехата е маркова. Проверка на „Уикенд“ установила, че роклята е менте на известната марка „Живанши“ отпреди 5-6 сезона. Моделът е купен от фабрика за ишлеме и струва 370 лева – твърди изданието.

Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!