img

Родителите на изчезналите в Чикаго ученички Велина и Натали проговориха за първи път за мистерията

/
/
/
714 Views

„Чух се с дъщеря ми в четвъртък, когато тя изчезна. Само по телефона говорихме. Каза ми, че ще отиде на училище, въпреки че не се чувстваше добре. След това в 11:00 часа, когато разбрах, че не е на училище и опитах да се свържа с нея, телефонът й бе изключен“, това заяви бащата на Велина, която изчезна в Чикаго, пред bTV.

„Натали по данни от училището е изчезнала през предпоследния час. Велина е изчезнала на следващия ден сутринта. Това са две хубави деца. Моето момиченце е много умно и ученолюбиво. Велина също. Много съм развълнувана и разтревожена. Натали е много положителна за живота“, включи се в разговора майката на другото момиче.

 

„Велина искаше да стане учителка и да учи за това. Искаше да изкара хубави оценки, за да я приемат в добър университет. Относно момчетата – Велина има сериозен приятел, който работи в Англия. Отношенията им са идеални, точно затова бяхме взели билет за 22 май. Нейният випуск има бал в България, даже й купихме дрехи, тя се готвеше за това пътуване, искаше да празнува заедно с приятелите си завършването им“, призна бащата на Велина.

 

„Натали не е имала връзка с латино банди или хора с лош произход. Тя имаше много приятели в България. Миналата година се прибра заради гаджето си в България. Много телевизии спекулират с това, за първи път даваме интервю. Не искаме да говорят небивалици по техен адрес. Не петнете имената им. Искаме да се върнат живи и здрави и да продължат живота си, както е редно“, заяви майката на Натали и добави, че момичето й преди година си е позволило да излезе веднъж, без да й е разрешено, но се е прибрало след няколко часа.

Бащата на Велина пък бе категоричен, че такова нещо с детето му никога не се е случвало.

„Скъпи момичета, чакаме ви да се върнете вкъщи. Всички се тревожим за вас, моля ви, върнете се“, призоваха разтревожените родители.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook