img

Разпитват Деси Слава за убийство на пътя, ето защо

/
/
/
238 Views

9 септември 2016 година ще остане черна дата за Деси Слава, тъй като млад човек издъхва в ръцете й на пътя Бургас-София.

Предишната нощ певицата била на участие във Варна и призори тръгнали към столицата, но решили да минат през Бургас, научи ТРГ. В около 6 часа сутринта лимузината, управлявана от Димитър Илиев, вече летяла по магистрала „Тракия“ край Карнобат.

Внезапно на шосето изскочил човек, а шофьорът не успял да спре и го помел. Тялото на блъснатия мъж излетяло встрани и се стоварило върху крайпътната мантинела. Желязото прерязало жестоко крака му и той издъхнал от кръвозагуба.

Убитият пешеходец е 20-годишният Божидар Кайлов от Карнобат.

До момента така и не е установено какво е правил младият мъж в необичайно ранния час на магистралата, далеч от населени места. Експертизите по делото са установили, че автомобилът, в който е била и певицата Деси Слава, се е движел с разрешените 120 км/ч. Возилото е било на около стотина метра разстояние от пешеходеца, когато той тръгнал да пресича платното.

Според вещите лица не е ясно дали шофьорът изобщо е успял да види мъжа, тъй като имало гъста мъгла и видимостта в този час е била силно намалена. Тази непълнота използва защитата на подсъдимия, за да поиска от съда да върне делото на прокуратурата за още разследване.

По време на заседанието в Бургаския окръжен съд стана ясно, че певицата и шофьорът й са се притекли на помощ на блъснатия мъж, обадили се и повикали линейка.

„Опитали са се да му помогнат, но травмите са били много тежки и фатални и той е починал. Деси Слава го е държала, издъхнал е в ръцете й“, разказват запознати със случая. Когато медиците и полицаите пристигнали, човекът бил издъхнал, а певицата го държала цялата в кръв и ридаела. След инцидента тя изпаднала в шок и дълго време отказвала да се качи в автомобил. Малко след катастрофата фолк дивата се разделила с шофьора си, но запазили приятелски отношения.

Според запознати Димитър сам избрал да напусне работа и отказал повече да шофира. Деси Слава не дойде на първото съдебно заседание. Тя обаче вероятно ще бъде призована като свидетел на по-късен етап в процеса. Следващото заседание е насрочено за 21 март.

През октомври 2016 година, месец след инцидента, Деси Слава пусна баладата си „И това ще преживея“. Тогава никой не подозира, че има причина русата фурия да скрие знойните си форми в плътни черни дрехи, ръкавици, шапка и да позира с печален израз на скалистия морски бряг. Сега стана ясно, че песента е била посветена на жертвата в катастрофата.

марица

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!