img

Разкритие: Автобусът-убиец в Бургас щял да смели и линейка, имало и мистериозна кола с тъмни стъкла

/
/
/
562 Views

Медицинската сестра Христина Атанасова с разказ пред bTV за видяното след катастрофата със загиналите полицаи в Бургас.

“Бях дежурна в нощта на инцидента. Получихме сигнал рано сутринта отидохме на местопроизшествието. Бяхме първите, които се отзовахме и видяхме момента и кадрите, в които автобуса все още не беше изтеглен от врязаната полицейска кола. Не съм виждала подобна гледка за всичките 30 години стаж”, каза тя.

„Беше изключително тежко, това бяха хора, които ние познаваме и заедно сме се озовавали на произшествия“, добави Атанасова.

Обвиненият за убийството на полицаите в Бургас ще помни тази събота

Тя обясни, че за Бургас и населените места около града има два реанимационни екипа на Спешна помощ.

“След като отидохме видяхме, че има двама души в колата и поискахме и още една линейка, защото не знаехме дали няма да имам нужда от още помощ. Дойде и вторият екип, а в последствие мина и линейката на Созопол, които малко по-рано са се разминали на косъм от инцидент със същия автобус”, разказа Атанасова.

Тя добави, че и нейният екип е имал проблем с лек автомобил с чужда регистрация, който е щял да се блъсне в тях.

“Автомобилът беше тъмен, с тъмни стъкла, караше наравно с нас и срещу нас. Не беше с българска регистрация. Предполагам, че има камери, ако някой проверява, може да разбере дали има общо между двата случая”, обясни Атанасова.

“Колегите от Созопол са пътували към Бургас със спешен пациент и казаха, че е имало момент, в който автобусът се е движил много близо до тях и те са се почувствали застрашени. След това някак си са успели да се измъкнат”, каза тя.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook