img

Разкриха най-голямата тайна на цигарите и електронните цигари! Всички пушачи да прочетат!

/
/
/
1837 Views

Добре известна истина за цигарите е, че те са вредни и могат да причинят много заболявания и дори рак. Това, което много хора не знаят е, че тютюневата индустрия е добре пази тайни, така че можете да останете шокирани, когато разберете.

Продължението е списък на някои от най-големите тайни на цигарите. -Има повече от 600 съставки и 4000 химикали в само една цигара. Те съдържат катран, никотин, амоняк, формалдехид, DDT, арсен, бутан, ацетон и др.

-Пушенето е причина за повече от 400 000 смъртни случаи всяка година само в САЩ. Статистически погледнато, над 10 милиона души са починали от цигари през последните 20 години.

-Дори и тези, които в продължение на десетилетия пушат може да излекуват тялото си, когато престанат да пушат. Вашето тяло има способността да започне процес на „поправяне“ в рамките на една секунда от последната цигара. Всичко, което ви е необходимо, е просто решимост.

-Когато за първи път оставите цигарите кръвното налягане и сърдечният ритъм се нормализира, така се намалява и нивото на въглероден окис. Ако мислите, че електронните цигари са безопасни, не сте прави. Те са пълни с токсини и химикали, които вместо да ви помогнат да спрете да пушите, толкова повече ви насърчават. Най-добрият съвет за прекратяване е да оставите цигарите. Вашето тяло ще ви бъде благодарно.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook