img

Разкриха брутални подробности от циганското безчинство навръх Бъдни вечер в дома на невинно семейство (ВИДЕО)

/
/
/
416 Views

Кошмарни празници за семейство от Свиленград. Група агресивни мъже нахлули в дома им на Бъдни вечер и пребили общо петима души.
Мъжете нахлули в дома на семейство Стоеви около 18:30 часа, когато вече навън е тъмно, разбивайки вратата, съобщава Нова телевизия.

На Бъдни вечер семейство Стоеви се готви да седне на трапезата, когато чуват, че навън нещо става. Първата жертва на групата от ромската махала е баба Райна, която е трудно подвижна.

„Влязоха вътре. Аз ги попитах какво правят, а те ме удариха”, разказа Райна Капитанова.

По-късно става ясно, че групата търси млад мъж, който работи като охранител в дискотека и два дни по-рано ги е изгонил от там заради пререкания в заведението. След като не го откриват на първия етаж, тръгват към втория.

„Бяха десетина човека, може би и повече, с взлом изкъртиха вратата и влязоха. С влизането ме повалиха на земята и започнаха да ме ритат, удрят с тояги и юмруци”, разказва Красимир Стоев.
След мелето в коридора част от групата се качва на втория етаж. По пътя удря и бащата на Красимир. А в стаята е Веселина заедно с 9-годишния си син.

„Срещу него бяха застанали двама мъже, които го разпитваха къде е момчето, което търсят”, разказва Веселина Стоева.
След като не откриват охранителя, когото търсят, нападателите тръгват навън. На излизане удрят и Веселина. Отвън виждат съседа, който е с телефон в ръка.
Това става причина също да бъде нападнат.

След пристигането на полицията трима от нападателите са арестувани за 24 часа. Те се държали агресивно и към униформените, но не са удряли никой от тях. А охранителят, заради когото е станало нападението, и днес не беше в дома си. Задържаните вече са освободени, предстои прокуратурата да им повдигне обвинения.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook