img

Разкри се мистерията с Александър, намерен окървавен и с пръснат череп в Бургас!

/
/
/
859 Views

Никой от съседите на 30-годишния Александър Стоянов в бл. 116 в бургаския жк „Славейков“ не може да повярва, че младият мъж ще посегне на живота си. Двамата с приятелката му Галина Д. живеели от доста време в апартамента във вх. „Б“ на жилищната сграда, пише flagman.bg. Младата жена е бургазлийка и Александър, който е от Силистра, се преместил да живее заедно с нея на квартира. Съседи описват двойката като много културни и възпитани хора.

„Голяма трагедия! Не знам как се е стигнало до подобно нещо. Не изглеждаше да имат сериозни проблеми, напротив изглеждаха щастливи“, каза възрастна жена.

Александър работел във фирма за внос на коли. Все още не е ясно дали оръжието, с което се е прострелял в главата, е законно притежавано. Той не е криминално проявен. Източници разкриха, че преди да дръпне спусъка, Александър изчакал осветлението в подземния гараж да изгасне. То е снабдено с фотоклетка и се активира при улавяне да движение в помещението. Точно поради тази причина отпада и версията за убийство. На видеозаписите се виждало как младият мъж слиза, пали цигара до една колона, а при следващото включване на осветлението той вече лежи на пода в локва кръв.

Александър е открит в безпомощно състояние от Галина и техни приятели, с които празнували рожден ден. Полицаите намерили предсмъртно писмо в дома на младия мъж. В момента Александър е в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с черепно-мозъчна травма. 30-годишният мъж е в кома, в много тежко състояние.

Източник: Blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook