img

Разказ на очевидец: Преслава се държи като мутреса, докато пее в полупразни кръчми, а Павел млати феновете й

/
/
/
752 Views

Грозни сцени се разиграха по време и след участието на Преслава в столично заведение в събота вечерта, споделя очевидец на случката, научи ТРГ.

В полупразното заведение отчаяната от все по-намаляващите хора по нейни участия Преслава проявява невероятна агресия задно с нейния любим Павел. Страстите се разгорещили, когато известният ловец на автографи Христо Могилански поискал снимка от изпълнителката. В отговор получил ругатни и обиди от нея и Павел пред погледите на малцината посетители на заведението. Тя се изгаврила публично с него като му казала: “В хороскопа ти пише, че днес не ти е ден”.

Случката не приключва до тук.

Грозните сцени се пренесли след участието пред заведението, когато Павел се нахвърлил с юмруци да раздава правосъдие пред погледите на Христо и неговата компания, които изпаднали в стрес. Обидите и ругатните продължили със заплахи за физическа саморазправа. Петимата охрани от заведението едва удържали разбеснелия се Павел. Павел и Преслава продължили да преследват Христо и неговите приятели по улиците на София.

Припомняме, че това не е първия случай на саморазправа на Павел с фенове на Преслава.

Преди 2 години Павел посегна на фен, защото поискал снимка от Преслава, а преди година в гаражите на зала Колодрума в Пловдив срита друг почитател и дори му счупил чисто новия мобилен телефон.

Заради агресивното му поведение всички фенове на Преслава престават да посещават участията на певицата. По същия начин той се отнасял и с предишните си приятелки – Златка Райкова, Мария Цветкова, като проявявал агресия при всеки опит на фен, поискал снимка от тях, а самите те треперили от страх от него, споделя нашият читател.

hotarena

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook