img

Разгневена съседка нападнала Славчо Велков: Комшийката го замеряла с мушмули

/
/
/
666 Views

Нелепа ситуация, на ръба на комичното, сполетяла бившия депутат от БСП Славчо Велков. За случката разказа самият той, след като приятели и познати се възмутили, научи trg.

Съседка на социалиста го нападнала, защото той понечил да снима цветята в градината ѝ. Велков решил да направи няколко кадъра на китките за фейсбук страницата си, вдъхновен от публикации на колежката си Нона Йотова, която най-редовно се хвали с флората в къщата си. Опитът му да снима обаче бил съсечен от незабавната реакция на разгневената комшийка, която започнала настървено да го замеря с мушмули, събрани от земята.

Последните няколко месеца бившият депутат прекарва предимно в дома си, след като на 13 март тази година депозира оставката си в деловодството на Народното събрание. Тогава стана ясно, че Велков се оттегля от парламента по здравословни причини, които изискват дългосрочно решение. През февруари Велков съобщи, че е претърпял успешна операция на щитовидната жлеза, с която имал проблеми в последно време.

Макар операцията да минала напълно безпроблемно, се налагало Велков да се подложи на допълнително лечение.

За да може да обърне необходимото внимание на здравословното си състояние, което го извадило извън строя, той решил да се оттегли от ангажиментите си като депутат. Колегите му останали изненадани, тъй като имал възможност и да си пусне дългосрочен платен болничен, но той предпочел другата опция. „Надявам се до есента да бъда във форма и да бъда на игралното поле.

Оставам в парламента като личен сътрудник на Корнелия Нинова“, коментира тогава ситуацията социалистът, който към днешна дата се чувствал добре.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook