img

Разбиха къщата на убиеца от хотел „Рила“ в Брестник, търсели са нещо много скъпо

/
/
/
717 Views

Къщата на Димитър Ръжев, който в понеделник сутринта уби в хотелска стая 24-годишната Златена Стоянова, е била разбита и ограбена, разбра ТРГ.

Домът на Ръжев се намира в пловдивското село Брестник. В деня на убийството беше забелязано, че вратите и прозорците на постройката са отворени. Единствено металната врата на двора е заключена с верига и катинар.

Преди два дни обаче те били изкъртени, вратите отворени, а къщата претършувана. Спрягани за автори са приятелите на Ръжев, които вероятно са наркозависими. Те са търсили пари и ценности, които Димитър е съхранявал.

Последният е бил ценител на скъпия алкохол. Той постоянно е снимал колекцията си от уискита, водки и няколко бутилки „Дон Периньон” и споделял в социалните мрежи. Най-вероятно крадците са търсели именно бутиковите питиета. Набелязана плячка са били и парите, които Ръжев е получил след продажбата на имот в селото.

На място в сряда са били представители на МВР, повикани след кражбата.

Към този момент не се знае какво точно липсва от къщата.

Във вторник Димитър Ръжев се изправи пред магистратите в София, пред които заяви, че Златена била демонът, която подала „ябълката на жена му, а тя от своя страна на него“. Пак от обясненията му пред медиите стана ясно, че не момичето, с което са се познавали от няколко месеца, е причина съпругата му да го напусне.

Преди заседанието Ръжев сам е обяснил, как и защо е убил момичето. Първоначално решил да я удуши. В последствие започнал с една бутилка от уиски да я удря в главата. Когато била мъртва, той се ядосал, че едното окото на момичето е отворено, другото затворено и забил ножица в окото й.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook