img

Разбиха Гала в съда! Трусове по етажите на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ!

/
/
/
1803 Views

Гала вече е с присъда

Една от най-обсъжданите новини в коридорите на Нова тв е присъдата на Гала. Преди няколко дни блондинката е била осъдена за обида и клевета. Тв водещата е била осъдена от своя колежка.

Случката, заради която Гала си навлече гнева на журналистката, се разиграла през 2012 година. Тогава тв водещата си позволи да изрече обиди и клевети по адрес на заместник главния редактор на „Шоу“ Еми Мариянска.

Тогава Гала в действителност се изказа в ефир по адрес на колежката си. Тв водещата заяви, че редакторката на изданието е лъжец. Блондинката коментира и наградата на Еми Мариянска за разследващ журналист. Гала заяви, че отличието на журналистката е тенекиено и е потопено в катран.

Тогава русокосата тв водеща се закле в ефир, заявявайки че произнася тези думи съвсем отговорно. Но след като казусът стигна в съда, Гала не пое отговорност за думите си.

Делото продължи цели 4 години. През това време тв водещата не счете за необходимо да се яви нито веднъж в съда. Тя дори е направила опит да се укрие от съда, укривайки имената си по лична карта.

Колеги на Еми Мариянска са възмутени от поведението на Гала. След като тя парадира с това, че е пример за обществено подражание, е добре да застава зад думите си. Те коментират още, че в случая е било редно Гала да се опита да докаже правотата си, а не да се крие.

Журналисти на „Шоу“ са доволни от присъдата на блондинката и се радват, че справедливостта е възтържествувала макар и след 4 години, пише Хот нюлс.

От изказването им не става ясно какъв е размерът на паричното обезщетение, което блондинката трябва да заплати на колежката им.

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook