img

Рак на стомаха-Промъква се в тялото ни без да го усетим! Има начин да разкрием злосторника, преди да се е настанил трайно!

/
/
/
1889 Views

Ракът на стомаха е заболяване, което се развива бавно. Ето защо, ако знаете, как да разпознавате симптомите по-рано, е много важно, за да се гарантира изцеление.

Много хора, дори и днес, избягват да се споменава името на болестта, защото тя е една от най-опасните и смъртоносни. Въпреки напредъка, които е бил направени в света в много области, по отношение на лечението на рака, всичко е все още много несигурно.

Какво всъщност увеличава шансовете за излекуване, е диагнозата, поставена преди развитието на тумора.

За да помогнем при диагностицирането на злото, ние първо ще упоменем основните симптоми на рак в стомаха. Но преди това е важно да се знае, че ракът на стомаха е неконтролиран растеж на анормални клетки в стомаха. Резултатът е, злокачествени тумори на лигавицата, мускулната област.

Един от най-често срещаните тумори е аденокарцином, който представлява около 90% от всички случаи на рак на стомаха в световен мащаб.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ СИМПТОМИ НА РАК НА СТОМАХА В МОМЕНТА, ПОДБРАНИ ОТ ТРГ:

Кървене
Гадене и повръщане
Необичайни болки в областта на корема
Неправилна чревна активност
Умора
Aнемия
Липса на апетит
Усещане за болка или тежест в корема, дори след употреба на малки количества храна

Имайте предвид, че това са много общи признаци и дори може да се сбъркат с някой вирус. Така че е много важно да се правят изследвания за да бъдете сигурни. В действителност, ако проблемът наистина е следствие от тумори, симптомите са склонни да се влошават с течение на времето.

Естествена превенция

Храната трябва да бъде възможно най-естествена.
Стойте далеч от захар, месо, преработени меса, алкохол и тютюн.
Инвестирайте в консумацията на куркума.

Проучванията показват, че куркуминът, основният антиоксидант на куркумата, инхибира растежа на много видове рак, като например на дебелото черво, простатата, яйчниците, гърдата и мозъка.
Той също инхибира ангиогенезата (образуването на нови кръвоносни съдове да се хранят на тумора).

НО КАК И КОЛКО ЧЕСТО ДА ГО ИЗПОЛЗВАМ?

Куркумата, да се консумира самостоятелно или под формата на капсули е много неефективно, тъй като почти нищо от това не се абсорбира в червата. Тайната, за куркумата, е да премине през чревната бариера, като се консумира с джинджифил или черен пипер, разкрива д-р Каролин Андерсън. Особено пиперът, който увеличава усвояването на куркумата в тялото с до 2000%.

Също е хубаво да се разтваря в зехтин. Ето едно чудесно предложение на ТРГ:

СЪСТАВКИ

1/4 чаена лъжичка куркума
1/2 чаена лъжичка зехтин
Щипка черен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Смесете трите съставки в чаша. Сместа може да се консумира чиста, или може да се добавя към салати, супи или каквото си искате.

Просто не бива да я загрявате. Не трябва да минава много време, за да я консумирате. В случай, че я добавите към варено ястие, поставете я след като е готово, така че да не преминава през топлинна обработка.

Сместа трябва да се консумира всеки ден и по няколко пъти.

Източник: Лекувай.бг

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook