img

Радина Червенова се завръща на екран

/
/
/
174 Views

Новинарката Радина Червенова изпитвала носталгия по работата в нюзрума, узна trg.

Радина Червенова може скоро да се върне на екран – пише „Уикенд“, като се позовава ни източници от БНТ. Иконата на държавната медия тези дни бе обявена за Жена на десетилетието в категория „Малък екран“. Малко след това тя сподели, че работата много ѝ липсва – отбелязва изданието.

Вече година и половина харизматичната водеща на новините не се е появявала в студиата на БНТ. Причината – коварно заболяване, което наложило да се оттегли от нюзрума и да се посвети на лечението си.

„Обичам, наистина обичам тази работа! Тя е много интересна, защото всеки ден научаваш нови неща. Това е страхотна сила“ – споделя Червенова в единственото интервю, дадено след връчването на наградата. И подчертава, че се гордее, че целият ѝ стаж на малкия екран е минал в Телевизията Майка – БНТ.

Според колегите ѝ в нюзрума няма да е изненада, ако скоро водещата отново заеме мястото си до своя екранен партньор Спас Кьосев. Тя неведнъж е споделяла колко лесно се е сработила с него, когато преди години в телевизията решили новините да се водят от двама души, вместо от едни, какъвто бил наложеният по онова време стандарт.

От БНТ са заявили пред изданието, че засега връщането на Радина Червенова на екран не може да бъде официално потвърдено.

kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!