img

Путин: Българите да спят спокойно, ако се наложи до 24 часа можем да пратим армия на българо-турската граница!

/
/
/
833 Views

На редовна пресконференция преди дни, президентът на Руската федерация – Владимир Путин, отговори на множество въпроси на журналисти, но един изпъкна с отговора си от страна на държавния глава.

Зададен от журналист на ТАСС, касаещ нарастващото напрежение между България и Турция по повод признанията на турския премиер Чавушоглу, че чуждата държава има намеса в опрощаването на данъците за българското мюфтийство.

Президентът отговори решително и с хладен глас:

Абсолютно сме запознати със ситуацията! Това, което Турция твърди, че прави в България е абсолютна намеса в политиката на друга суверенна държава.

Ако ситуацията ескалира, Русия е готова да помогне на България по всякакъв начин. Дори сме готови да асистираме с военни части.

При нужда можем да разположим войски на българо-турската границата в рамките на няколко часа, най-много 24. Така,че българите могат да спят спокойно!

Това е „новината“, която българите жадуват да прочетат и чуят! Защото отново се надяват на помощ от страна на Русия. Дали обаче времената не са други и надеждите не са напразни?!

Източник: faktualno.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook