img

Провъзгласиха Джена за царица на кича

/
/
/
282 Views

Джена за пореден път доказа, че не притежава усет за красота. На едно от последните си участия тя комбинира червена кожена пола с леопардова блуза и шарени обемни обици, възмущават се феновете, видя ТРГ.

Модното решение потресе част от почитателите, които са категорични, че 34-годишната Джена Стоева е царицата на кича във фолка. Може би заради липсата на стил тя се разбира прекрасно със свекървите си от оркестър „Канарите”. Те също са фенове на лъскавото и претрупаното.

Преди две години музикалната фамилия показа дома си в Катуница. Кичът в дома на музикантите буквално втрещи зрителите. Фолкдивата Джена и съпругът й Наско дадоха първото си интервю като семейство именно от палата в селото на Цар Киро, където мебелите са съчетани по безумен начин, че бият дори Евгения Банева по безвкусица. Джена обаче много хареса интериора на имението. Дотолкова, че го пренася и на сцената на своите участия, но с облекло, пише „Уикенд“.

Също така много жестоки подигравки отнася Джена заради последната си песен „Горкото момиче“.

Както се подразбира от заглавието на парчето, в него се пее за момиче с разбито сърце и за безчувствени мъже, които раняват жените.

Джена се похвали, че е не само изпълнител, но и автор на музиката и на част от текста.

Хвалбите й обаче бяха прибързани, защото само за часове феновете й жестоко я оплюха. Всички до един са категорични, че текстът е елементарен и не са слушали по-слаба песен, писа „Галерия“.

Сред коментарите има такива, че третокласник или интернет сензацията Джорджано биха сътворили по-интересен сюжет. Най-скандалите коментари обаче засягат личния живот на Джена.

„Явно трябва да се разведеш, за да започнеш да правиш хубава музика“, съветват я почитатели. Според тях истинските й хитове са именно от периода преди да срещне мъжа си и явно спокойствието в личен план не се отразява добре на музата й да твори.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook