img

Проговори издирваният от МВР опасен престъпник, Вушев обяви от чужбина невероятна версия!

/
/
/
547 Views

В четвъртък от полицията обявиха, че търсят 45-годишния Светослав Вушев за грабеж. Предупредиха също, че е възможно той да е въоръжен. Мъжът даде интервю пред bTV, от което стана ясно, че той дори не подозира за тези факти, разбра ТГР.

Твърди, че разбрал от медиите, че го издирват.

„Аз това, което знам, е, че никой не ме е търсил“, заяви Светослав Вушев.

По думите му, не бил извършвал и грабеж на телефон, за което го издирвали. За престъплението бил обвинен от бившата му приятелка, с която влошили отношенията си.

„Бях й казал, че искам да прекратя отношенията си с нея, тъй като постоянно искаше и ме изнудваше за пари. Не смятах, че е необходимо да й ги давам”, каза Вушев.

Жената не е пожелала да говори с обяснението, че се страхува. Медията обаче е получила запис от разговор, за който се твърди, че е воден между двамата. В записа се отправят заплахи.

Светослав Вушев не уточни къде точно се намира в момента. Не бил въоръжен.

„В Русия съм, ще Ви кажа, не знам какво значение има. Разследване от полицията ли правите в момента или чакате отговор от мене“, добавил той.
На въпрос ако е невинен, защо не се предаде, той отговорил: „Защото съм на лечение, както Ви казах, нямам вина за нищо и това е абсурдно“.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook