img

Проф. Иво Христов: Борисов и шайката му ограбиха България с над 100 млрд.! Съд и затвор веднага!

/
/
/
1009 Views

Проф. Иво Христов строго осъжда управлението на ГЕРБ и иска да го види извън политиката, разбра ТРГ!

Геополитически анализатор номер едно на България проф. Иво Христов определя ГЕРБ не като политическа партия, а като престъпна групировка. Той вижда в лицето на Бойко Борисов не бивш премиер и лидер на партия, а един обикновен престъпник.

В подкрепа на тази теза социологът разкрива факти, които злепоставят жестоко управлението на Борисов. Проф. Христов не приема основното, което лидерът на ГЕРБ твърди, че е направил, а именно строителството.

Според бившия депутат некачественото строителство е завлякло България още по-назад, защото са били използвани по-малко от 10 млрд. лв., при положение че е имало 120 млрд. лв. на разположение. Те са дошли от еврофондове и различни заеми. Цели 110 от тях обаче са потънали в нечии джобове. Затова магистралите днес са всеки ден в ремонт и пътищата на нищо не приличат, писа Skandalno.net.

Проф. Иво Христов иска Бойко Борисов в затвора

проф иво христовПроф. Иво Христов е категоричен, че трябва да се потърси съдебна отговорност от Бойко Борисов и всички около него през последните 12 години. Той е убеден, че всички те са разграбили тези 110 млрд. лв., което заслужава затвор.

Както е известно обаче, докато Иван Гешев е главен прокурор, Борисов няма нито да бъде съден, нито пък да лежи в затвора. Гешев отклонява всички опити за това.

Ето защо новото правителство има намерение да премахне длъжността “главен прокурор” и да се работи само с областни прокурори. Кирил Петков и Румен Радев са напът да победят и Иван Гешев, след като надвиха Бойко Борисов.

Припомняме, че проф. Иво Христов сам се отказа от депутатското си кресло от квотата на БСП и по този начин пропусна за първи път да влезе във властта, а защо не и да стане министър. Той обаче заяви, че не може да плюе на принципите си, като остане в парламента.

Източник: Паралел 42

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook