img

Приятели и колеги на убития от цигани във влака на Вакарел проговориха: Възмутени сме, той не беше пияница, а …

/
/
/
699 Views

Приятели и бивши колеги на убития във влака Пловдив-София Ангел Георгиев Цветанов са възмутени от начина, по който се опитват да очернят загиналия.

50-годишният Ангел бе наръган смъртоносно в гръб от 38-годишния ром Красимир и по-късно загина.

“Ние като негови близки и приятели сме възмутени от клеветата, че Ангел е бил алкохолик и агресивен човек, редовно малтретирал хората по пътна линия Пловдив – София. Близки, познати и колеги го познавахме като смирен и добър човек, спортист и треньор на малки деца, дисциплиниран, всеотдаен в работата си и отговорен към обществото”, споделят негови близки.

“Заявяваме и заставаме зад думите си, че Ангел като активно спортуващ човек никога не е злоупотребявал с алкохол и не е употребявал упойващи вещества. Ние като близки приятели намираме твърдението на извършителите на убийството на Ангел като напълно невярно и целящо да бъде опетнена паметта му с цел смекчаване на вината“, уточняват те пред медията ни.

“Ангел е споменаван като принципен и отговорен към обществото човек, опитал се в дадената ситуация да се намеси, с цел спокойствието на пътуващите граждани. И затова получава нож в гърба, довел до нелепата му смърт“, заключват те.

Приятелите на Ангел призоваха всички институции за адекватна намеса и прилагане на закона в пълната му сила:

„Поднасяме най-искрени съболезнования на семейството му, роднини и близки. Вечна памет от приятели.

Николай Петров, Деян Петров, Валентин Димитров, Людмил Цветанов, Иво Ганчов, Милен Христов, Емил Весев, Лъчезар Страхилов, Емил Танев, Богомил Михов“.

Източник: blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook