img

Природното чудо, което помага за възстановяване от инсулт и го предотвратява!

/
/
/
1861 Views

Това чудо би могло да спаси живота ви след инсулт и да ви предпази от него! Инфаркт и инсулт – двата най-страшни бича на нашето време, заедно с рака. За жалост фактите говорят сами по себе си, но и не бива да се отчайваме и предаваме.

Най-важното, за да сме здрави, е профилактиката или правилното лечение след определено заболяване. Затова ви казваме изрично – запомнете и си запишете тази рецепта. Тъй като тя вдига на крака след претърпян инсулт, а също така, ако се започне навреме, предпазва от появата му изобщо. Става дума за тази тинктура от няколко съставки, включително и алкохол.

Не се мръщете, тъй като той е задължителен във въпросната лечебна смес. Снабдете се с пет борови шишарки, но задължително зелени. Тези шишарки ги залейте с една четвърт литър спирт от 70 процента или с най-обикновена, но качествена водка. Не правите нищо друго, просто оставяте сместа за 10 дни на стайна температура. След като посоченият десетдневен период отмине, прецеждате течността и към нея прибавяте една малка лъжичка – чаена, с ябълков оцет, но да е истински. Най-добре да е домашен, но може и друг, стига да сте убедени, че е натурален.

Курсът на лечение и превенция трае близо шест месеца, като всяка вечер, преди да си легнете, пиете чаша билков чай с една чаена лъжичка от сместа. Добре е чаят да е по-слаб, може да го подсладите и с малко мед. Невероятно лекарство против инсулт, а не само за боров мед. Това чудо от зелени шишарки прави чудеса против инсулт, тъй като разрежда кръвта и влияе вълшебно на съдовете в главния мозък. Блокира и предотвратява невроналната клетъчна смърт и прави чудеса за възстановяването на речта и моторната координация. Опитайте го и го предложете и на ваши близки или приятели. Няма да сбъркате, а те ще ви бъдат много благодарни. Защото това природно лекарство наистина е безценно.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook