img

Принц Чарлз и Камила крият незаконен син ?(Още скандални разкрития)

/
/
/
401 Views

Чарлз и Камила крият незаконен син, убита ли е заради тази тайна Даяна?

Принц Чарлз и Камила крият незаконен син, а принцеса Даяна може би има връзка с това. 52-годишен мъж от Портсмут твърди, че е таен син на принц Чарлз и херцогиня Камила.

Дори нещо повече — той е убедена, че принцеса Даяна е знаела за съществуването му и затова е била убита, научи ТРГ.

Саймън Доранте е роден в Госпорт, Портсмут през 1966 година. На 18 месеца обаче е осиновен от британците Карън и Дейвид Дей. В момента Саймън живее в Куинсланд, Австралия, където неведнъж е споделял необмислените си убеждения, че има връзка с принц Чарлз и херцогиня Камила. Ироничното е, че когато той е роден, Чарлз е бил на 17, а Камила на 18 години. И е малко вероятно той да е бил тяхно дете.

Принц Чарлз и Камила крият незаконен син (Още скандални разкрития)

В интервю за „New Idea“ обаче Саймън Дей е убеден, че Даяна е знаела за неговото раждане. Тя дори планирала да разкрие тайната му пред света през 1997 година, заради което и била убита.

Наскоро той дори сподели снимки, на които твърди, че има поразителни прилики между него и членовете на кралското семейство. В действителност само ДНК тест може да разкрие истината, а такъв никога не е бил правен.

Саймън твърди, че семейството на неговите осиновители е работело при кралица Елизабет и принц Филип. И именно те му съобщили, че той е дете на Чарлз и Камила.

Принц Чарлз и Камила крият незаконен син (Още скандални разкрития)

Австралиец твърди, че е син на Чарлз и Камила, сн. Фейсбук

„Баба ми не просто ми намекна за това, тя ми го каза направо“, твърди още Саймън. Засега от кралската фамилия не са коментирали случая. Но дори и Дей да се окаже син на Чарлз и Камила по някаква странна случайност, той няма никакви права върху трона. Херцогинята е втора съпруга на Чарлз и всякакви деца родени преди брака им ще се считат за незаконни.

Източник: www.kliuki.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook