img

Преслава тръгна по лош път.. Обикаля бутиците с мутри и пръска хилядарки за обувки и и рокли!

/
/
/
807 Views

Преслава живее на широка нога, откакто се гаджоса с подземния бос Павел Цветков – Павката, узна HotArena.

Преди броени дни Петя Колева се отдаде на баровски шопинг на пъпа на София – пл. „Света Неделя” №9, където е магазинът на италианската модна къща. След като детайлно огледа новите рокли на „Валентино”, в компания на две намусени мутри от обкръжението на Павката, премери няколко от тях и се спря на виолетова със странни пайети, писа „Таблоид“.

„На етикета пишеше 6890 лева, но това изобщо не я стресна. След като взе твърдо решение да я купи, Преси се отправи към отдела за обувки. Само 5 минути по-късно поиска №39 от модел, наподобяващи сандали”, отчете се очевидецът на пазаруването. По думите му за скъпарските чепици фолкфурията броило още 3 бона.

„За половин час пръсна 10 бона без да се замисли, явно откакто пъшка под чаршафите с Павката, кешът не е проблем”, категоричен бе свидетелят на разюзданото пазаруване.

Отскоро певицата е интимна със сенчестия бизнесмен Павел Цветков. Дълго време Преслава тънеше в самота, отдавайки се на спорадични свалки с нашумели мачовци. Сега обаче се е отдала на връзката си с мафиота, спряган като дясната ръка на ромския бос Стефан Бонев – Сако, приближен на Маргините.

Връзката им лъсна, след като Преслава си позволи публично да се натиска с гангстера в столичен клуб, където имала участие. Не след дълго влюбените започнали безсрамно да се натискат и накрая си тръгнали заедно.

Твърди се, че Павката е втори по важност в нарко-организацията на Сако и тартор на всичките биячи на боса. Явно позицията е добре платена, след като Преслава с лека ръка пилее хилядарки за дрехи и обувки, шушукат в София.

Източник: ХотАрена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook