img

Преслава се оплака от Павел

/
/
/
862 Views

Преслава събира тен край басейна, научи trg.

Преслава успешно съчетава полезното с приятното. Поп фолк изпълнителката не само изпълнява служебните си ангажименти и се грижи за малката Паола, но при всеки удобен случай се наслаждава на слънчевите лъчи. Всяка свободна минута Преси събира тен на морето или край някой басейн.

През последните дни поп фолк изпълнителката качва снимки не само от нощните заведения, в които пее, но и от морската си ваканция. Преслава сподели в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм няколко кадъра от Приморско. „Всичко добро, всичко вълшебно, се случва между юни и август“, написа тя към един от тях.

Феновете на Преслава са изключително щастливи, че тяхната любимка не ги е забравила и споделя кадри от почивката си в социалната мрежа, а не само от участията си в нощните клубове. Прави впечатление, че откакто оперира носа си Преси качва много повече снимки, отколкото преди това. На тях тя изглежда много по-уверена.

В разговор с почитателите си в мрежата Преслава призна преди известно време, че се е наложило да оперира носа си по здравословни причини. Тя обаче не скри от тях, че е решила да се подложи на ринопластика, също така, защото не харесвала обонятелни си орган.

„С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от предвиденото!“, сподели Преси.

Фотосесия

Сега поп фолк изпълнителката се чувства и изглежда много по-уверена, когато позира за снимки. Затова тя реши отново да зарадва феновете си с няколко кадъра от басейна. Но това не се случи, а виновникът за това беше не кой да е, а любимият й мъж Павел.

Вместо снимки Преслава качи видео, на което се вижда как докато се готви да позира, Павел се намесва и разваля плановете й.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

☀️🌊 #preslava #summer #summertime #sun #hot #sunny #warm #beautiful #sky #clearskys #instasummer #photooftheday #nature #clearsky #bluesky #weather #summerweather #sunshine #summertimeshine

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official) на

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook