img

Преслава гръмна Пайнера с рекордни продажби

/
/
/
760 Views

Преслава бележи нечувани продажби. Напук на тенденциите в бранша да не се издават албуми или да се правят такива с вече известни хитове, добричлийката пусна „Да гори в любов” с 5 чисто нови песни и вече държи рекорд по поръчки, научи trg.

Албумът е най-продаван, което учудва и издателите й от „Пайнер”, предвид обичайния спад на купуването на дискове във време, в което всеки тегли песни от интернет. Това е и причината в бранша да се издават албуми едва ли не само за престиж.

С тях изпълнители по-скоро приключват даден период в кариерата си. Включват вече доказани хитове, което прави дисковете търсени по-скоро от колекционери.

С решението да включи пет нови песни в „Да гори в любов”, които не са представяни преди това, Преслава възстанови старата практика на издаване на албуми. Хитовата певица не направи промоция, както бе традицията в бранша преди, а представи хитовете си с видеоклипове.

Хитрият ход на Преслава дава резултати и албумът й е най-продаван. Наложило се дори да бъде пуснат втори тираж, при това броени дни след появата му на пазара.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook