img

Представя се за суров войн, но мега луксът, в който тъне Рамзан Кадиров ще ви остави без думи

/
/
/
1121 Views

Въпреки не особено високия стандарт на живот на гражданите в Чеченската република, лидерът й Рамзан Кадиров е построил дворци за себе си, съпругата си и любовницата си. Притежава и самолет на стойност над 72 млн. евро, пише британският в. Мирър.

Вестникът цитира нови сателитни изображения на чеченската столица Грозни, от които е виден луксът, в който живее чеченският военачалник Рамзан Кадиров. Медията го нарича „автократът, който лично ръководи опитите на руския президент Владимир Путин да превземе ключовия град Мариупол“.

44-годишният баща на 12 деца, който също има и две осиновени деца, води кампания с цел да спре мирните преговори между Киев и Москва, и лично настоява за мащабно щурмуване на Киев, предава БГНЕС.

Според планове за руската инвазия, получени в британското разузнаване, Путин е бил убеден, че неговите сили ще завладеят украинската столица Киев в рамките на 48 часа, когато обяви своята „специална военна операция“ на 24 февруари. Но вместо това градът оказа неистов отпор и не се даде на Москва. Вместо това Русия претърпя катастрофални загуби, пише вестникът.

Кадиров има дворци в столицата Грозни – един за себе си като седалище на властта, втори за съпругата и децата му, и трети – за любовницата си.

Въпреки ниския стандарт на живот за обикновените граждани, Кадиров притежава разкошен Airbus A319 на стойност около 72.5 милиона евро, въпреки че неговата република се издържа само от данъкоплатците.

Ново разследване на независими журналисти показва, че Кадиров притежава и огромно тайно имение в Дубай, което посещава всеки месец. Скъпарският имот се намира в Zabeel Saray Royal Residences, в Palm Jumeirah, една от най-елитните сгради в света. Нищо чудно, след като личната му заплата за президент на Чеченската република е в размер малко над 4 милиона евро.

Интериорът на неговия пищен луксозен самолет – с 5-звездни спални – беше разкрит от руската поп звезда Тимати. Вестник „Украинска правда“ в Киев тази седмица публикува разследване, което показва, че частният му самолет е посещавал ОАЕ около 14 пъти през 2021-2022 г.

Веднъж попитан как си позволява такъв лукс, Кадиров отговори; „Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде.“

Източник: Днес 

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook