img

Предсказанията на маите: Петте двойки на 20.02.2022 г. полагат началото на нова ера

/
/
/
953 Views

В края на всяка година гледаме с надежда към новата и на прага ѝ си пожелаваме да е по-здрава, по-мирна и по-благословена.

С интерес, любопитство, вяра или недоверие, на шега или съвсем сериозно отваряме хороскопите и се опитваме да разберем какво ни чака през всеки месец от новата година, какво е приготвила съдбата за нас и как да се предпазим от предстоящите опасности.

Прелистваме писания на пророци и гадатели с надежда да открием, че ни чака по-добро утре. Маите в края на 2021 година отнемат надеждата ни за прекрасна нова 2022 година с предсказанията си, които говорят за петте двойки и божието наказание, което носят.

В календара на тази древна цивилизация са открити дати, сочени от маите като особено важни за цялото човечество.

Едната дата, считана за посочена от маите като важна за хората на земята и съдържаща тези зловещи пет двойки, беше 21.12.2021, когато обаче не се случи очакваният от мнозина край на света. Другата дата предстои през новата година – 20.02.2022. И тъй като е много близо до нас, нека видим какво казват маите за 5-те двойки и какво можем да очакваме, ако предсказанията на древната цивилизация се сбъднат.

Предсказанието на маите сочи петте двойки като полагане на началото на новата ера, започваща с наказание от боговете и „отваряне на небето“. Те всъщност предсказват порой, толкова силен, че напомня библейски потоп. Говорят за „събаряне на небесата върху земята“ и падане на четирима богове върху нея. Поройните дъждове, причиняващи наводнения, погубени животи и унищожени имоти далеч не са рядкост през последните години. Промените в климата, много от които са резултат от човешката дейност, нанасят жестоки щети.

Плащаме твърде висока цена за своите действия или бездействие.

Съвременната интерпретация на древния календар е, че след тази дата започва преходен период към преминаването на новия етап, отбелязващ ерата на шестото слънце. Този преходен период стартира и приключва с дати, в които има четири двойки като 21.12.2021 година.

Източник: Actualno.com

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook