img

Предпазване на черния дроб с магарешки бодил от NOW

/
/
/
1333 Views

Природата ни дарява с безценни блага, някои от които имат пряко отношение върху правилната работа на организма ни.

Добре познатият ни магарешки бодил е събрал в състава си над 400 полезни вещества, които могат да допринесат значително за доброто ни здраве, подобрявайки както общото ни физическо състояние, така и благоприятствайки върху душевното ни такова.

Екстрактът от млечен Магарешки Бодил на NOW е изключително полезен в редица отношения, като в случая активната съставка Silymarin е и елементът, който ще спомогне за засилването ефекта на тази добавка.

За какво се използва магарешкият бодил

Много са причините, поради които е добре да си набавим съставката, като всички те са разбира се са свързани със задоволителното ни здравословно състояние. Приемайки този дар от природата под формата на таблетки, ние ще допринесем за:

Намаляването нивата на холестерол;
Предпазването на черния дроб от усложнения при хепатит и други възпаления;
Засилване то на потентността и правилната работа на простатата;
Анти ейдж ефекта при жени и мъже, дължащ се в регенериращите процеси;
Правилната работа на сърцето;
Нормалното функциониране на нервната система и др.

Можете да приемате добавката и без да имате някакви заболявания, с които се борите от дълго време. Дори и ако само попадате в дадена рискова група, е редно да се замислите за адекватна превенция, която да включва и приема на магарешки бодил. Тъй като полезните свойства на този натурален продукт са доказано реални, го поръчайте още днес от NOW.

С какво може да се комбинира

Със сигурност си задавате и въпроси, свързани с това как точно е добре да приемате магарешкия бодил. Възможно е да взимате и други добавки с цел подобряване общото състояние на организма, като в случай е препоръчително да включите и Silymarin в оздравителния процес. Удачно е да се комбинира с почти всякакви други хранителни добавки от рода на:

Куркумин;
Selenium;
Витамини и минерали;
Ензими;
Лекарства и други лечебни агенти, които взимате всеки ден.

Подобрете здравето си още днес и се доверете напълно свойствата на магарешкия бодил и активната му съставка Silymarin. Живейте здрави и щастливи!

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook