img

Пребитият в клуб „Сикретс“: Охранители ме ритаха и скачаха върху мен

/
/
/
290 Views

Петима пловдивчани бяха арестувани след сблъсък между охраната на клуб „Сикретс“ и клиенти, научи trg

Сред задържаните са и двама служители на охранителна фирма, която охранява дискотеката. Искрата била запалена след скандал в клуба, при който двама от посетителите са били бити. Охранителите на клуба извели двама посетители, които според тях нарушавали реда, но вместо да ги изкарат навън, те затворили единият в една стая и започнали да го бият. Вторият бил бит пред входа на дискотеката. Репортер на TrafficNews се срещна с Йордан Велчев, който е пострадал по-сериозно.

– Какво се случи в „Сикретс“ в петък вечер?

– Всъщност беше вече събота. С двама мои приятели отидохме в „Сикретс“. Беше около полунощ. Всъщност нямах никакво намерение да ходя на клуб , но те ме уговориха. Влязохме и се настанихме. Беше около 3 часа сутринта, когато изведнъж се оказахме обградени от няколко мъже от охраната. Грабнаха ме, буквално ме вдигнаха във въздуха и ме изнесоха от дискотеката. Свалиха ме по стълбите и ме хвърлиха н някаква стая, подът на която беше с плочки. Започнаха да ме ритат ожесточена, а един скочи върху крака ми. Около 10-15 минути сигурно съм бил затворен.

– Колко човека ви биха?

– Не мога да кажа точно. Бях си вдигнал ръцете, за да си предпазя главата. 5 или 6 охранители с униформи.

– Какво се случи след това?

– Свестих се пред входа. Явно ме бяха изнесли навън. В този момент видях, че 10 човека са се скупчили и ритат приятеля ми – Георги. Станах и се опитах да дръпна двама от униформените. Тогава те се обърнаха и последва втори рунд. Пак загубих съзнание и след това се свестих в линейката. Откараха ме в спешното. Там бяха дошили и трима от охранителите, които обясняваха на докторите , че сме ритали някакви витрини. Всъщност най- близката витрина беше поне на 50 метра от нас. Искаха да ме оставят в болницата, но отказах. Откараха ме в къщи и три дни не можах да стана от леглото.

– А имате ли документ за травмите?

– Да, ходих в Съдебна медицина , къдете ме освидетелстваха. Георги – също.

– И все пак, каква според вас е причината охраната да ви изведе от клуба? Няма логика да ви бият без вие да сте извършили нищо.

– По принцип е така. Но нито сме имали спор със съседна компания, нито сме се закачали с момичета от други маси, нито сме имали спор със сервитьор. Дори не бяхме и кой знае колко пили. Бяхме си поръчали 1 бутилка уиски, пиехме тримата и имаше още уиски в бутилката.

– Войните стават или за жени, или за пари? Някакви проблеми в тези посоки?

– Абсолютно никакви. Някаква мадама дойде на нашата маса, нещо си говореше с мен, после с Георги. След това си тръгна. Не сме я викали, аз лично не я познавам.

– Пуснахте ли жалба за случилото се?

– Още не. Три дни бях на легло. Едва вчера успях да се вдигна. Адвокатът ми беше извън града. Утре, най- късно другиден ще пусна жалба в прокуратурата. Със сигурност няма да оставя нещата така.

– Следващата вечер ваши приятели са се опитали да отмъстят за побоя. Какво знаете за това?

– Разбрах вчера за продължението, когато ме извикаха в Трето районно, за да ме разпитват. Не съм бил там, защото не можех дори да стана. Знам , че някакви приятели на Георги са ходили до „Сикретс“ , но нямам други подробности. А и не ги познавам лично.

– Някой от охранителната фирма свързвал ли се е с вас след инцидента?

– Не, абсолютно никой.

– Вие има ли ли сте някакви сблъсъци с полицията досега?

– Не , никога. Нямам криминални регистрации, нормален човек съм , с нормална професия. Работя в строителството. Рядко ходя по клубове, в тази дискотека стъпвам за първи път. Очевидно и за последен.

Трафикнюз

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook