img

Пребитата от секс маниак адвокатка проплака: Аз пищях, а хората отгоре си говореха (ВИДЕО)

/
/
/
264 Views
loading...

Преби ме в тоалетната на кантората. Имам синини и оттоци по главата, лицето, краката и ръцете. Души ме, удря ме, каза че ще ме изнасили. Опитите му продължиха 1 час. Това заяви  нападнатата юристка Валентина Каменарска в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

Извънредна новина за нападателя, малтретирал сексуално адвокатката в офиса ѝ „Спрях да викам 10 минути по-късно след като ме нападна, на вратата се звънна и тогава отново започнах да викам. Никой не ми помогна. Отново опита да ме задуши“, разказа още тя.“Аз съм на партера, през цялото време балконската врата беше отворена, има само една малка ограда. Никой не се престраши да влезе или да извика полицията. А писъците ми са чути. Чувах как майсторите, които извършваха ремонт на горния етаж, ходят и си говорят. Невъзможно е да не са ме чули. Явно такъв ни е манталитетът. Може би са си помислили, че е битов сигнал. Трябва да има превъзпитание. Не може това нещо да се смята за нормално“, коментира Валентина.

Пребитата от секс маниак адвокатка проплака: Аз пищях, а хората отгоре си говореха (ВИДЕО)

„Коментарите под първите статии, които се изписаха за мен бяха за това, че си го заслужавам, оплаквам ли се, че не е успял да ме изнасили, че така трябва защото цените ми са високи“, допълни Каменарска. „Опитах да си спечеля време, опитах да го заговарям и да го питам неща. Дори не помня. Опита да се възбуди сексуално, но понеже му говорех не успя“, разказа още тя.“Да си жертва не е срамно. Не ме е срам, аз не съм нападнала никого“, категорична бе Валентина Каменарска.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!