img

Появиха се странни разкрития за убиеца на фаталната рейнджърка Деси (СНИМКИ)

/
/
/
636 Views

Беше самовлюбен, хамелеон, променяше поведението си за секунди, с мания за величие. Често послъгваше, преувеличаваше, от дете си беше такъв, правеше го, защото смяташе, че е нещо повече от другите. Често сам се величаеше. Според нас страдаше от комплекси за малоценност.

Ние много умувахме, бяхме в тотален потрес, говорихме, че това убийство не е било планирано, не е било нарочно. Той беше здрав мъж, изпокарали са се, хванал я е да шията, вероятно неволно й е счупил врата по време на скандала. Тогава се е паникьосал и  е скрил трупа под дивана. Това коментираха днес пред наш репортер бивши работодатели и познати на Светослав Каменов от Сопот.

ТГР припомня, че на 29 срещу 30 ноември бившият командос уби рейнджърката от 61 Стрямска бригада Карлово Десислава Стоянова. 

Според разследващите двамата, които били приятели отдавна, но нямали любовна връзка, се скарали за колата на Десислава. Тя му била дала автомобила да го ремонтира, той пък го предал за скрап.

Докато работел при двама братя в строителството, бил тих, мълчалив, не е проявявал агресия. До и и алкохол не пиел, най-много по една бира. Бил затворен, отнесен, знаели, че е биел жена си, после любовницата си, която работела в данъчна служба в столицата. За това и двете жени избягали.

Светослав пристигнал от Военното училище във Велико Търново в Карловската бригада. Бил командир на рота. Ходил на няколко задгранични мисии. Изгонили го обаче след време от поделението, защото бил заловен пиян зад волана. Малко преди това пък ходил до една от банките в Карлово да кандидатства за кредит.

След като му отказали, се ядосал, заплашил с бомба банката. Разкрили го и го осъдили. „При нас работи малко врече, беше му тежко, военните все търсят по-лека работа. След това отиде в една автоморга в село Христо Даново, после пък в друга в Сопот“, разказаха още нашите източници – братя от Сопот, които са заети в строителството.

В момента Светослав Каменов е в ареста, въпреки, че се е  предал и е посочил мястото, където е скрил трупа, в съда на мярката си за неотклонение той отрече да е ликвидирал Десислава. На въпрос  „Вие ли я убихте“, с каменно лице бившият командос попита: “Кой е казал такова нещо?“.

Предстои процесът срещу Каменов да започне скоро.

Къщата на ужасите в Сопот пустее, от момента, в който изнесоха трупа на жената от там, никой не е влизал вътре. Бащата на Светослав починал преди около година, сестра му живеела във Врачанско с децата си, майката на мъжа, обвинен в убийство, също в село край Враца.

Кристина ИВАНОВА
Снимки: Любомир БАКЪРДЖИЕВ

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook