img

Потресаващо: Ето как изглежда Кольо Босия след 76 дни глад (снимки) – къде е държавата?

/
/
/
552 Views
loading...
Публикуваме поста на Милва Цветкова в социалната мрежа Фейсбук за гладната стачка на известния общественик Николай Колев – Босия.

В средата на месец юни той обяви гладна стачка против фалшивите шофьорски книжки, искайки оставката на транспортния министър Ивайло Московски и разпускането на парламента. Ето какво написа Милва Цветкова:

„Посвещавам тези снимки на онази част от обществото на България, която си позволи да твърди, че дядо Колю (Николай Колев „Босия“) не гладувал истински. И тъй като е един наистина изключителен човек, той пожела всичко да бъде ясно и прозрачно, дори за най-долните и низките.

ТА ДА, ТЕЗИ СНИМКИ СА ЗА ВАС, човеченца.

И знаете ли, надявам се да си ги припомните, поне няколко пъти до края на живота си, по време на закуска, обяд или вечеря. А относно дядо Кольо, дано Господ ни помогне, по някои от своите неведоми пътища. Защото ние нямаме нужда от хора като вас, ние имаме нужда от хора като него.

СВЕТЪТ ИМА НУЖДА ОТ ХОРА КАТО НЕГО! И така ще бъде винаги. Снимките са от ден №72 от безсрочната гладна стачка. Днес е ден 76.“

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!