img

Потрес! Стана ясно от какво са петната по кожата на Ники Илиев

/
/
/
541 Views

Ники Илиев на практика сам си е причинил неприятните петна по кожата, научи trg!

Ники Илиев поддържа тялото си, като спортува кикбокс, но далеч не си прави услуга с тези тренировки. Това негово хоби е изключително опасно.

Лекари разясниха пред „Уикенд”, че всеки удар по главата причинява сътресение, което предизвиква разкъсване на малките кръвоносни съдове в мозъка. Това уврежда и околните нервни клетки, които започват да формират характерните сплитания, каквито се откриват при болестта на Алцхаймер и други видове деменция.

За всеки малко по-просветен човек е ясно, че при всеки удар умират мозъчни клетки и така човек все по-трудно възприема и запаметява информация. Съдейки по опита на немалко боксьори, този спорт отключва депресия, агресия, импулсивност и загуба на памет.

Световно известен е и примерът на Мохамед Али, при който промяната в речта и треперенето на ръцете настъпват още преди края на кариерата му. Впоследствие великият спортист развива болест на Паркинсон.

Ники Илиев явно не се страхува от уврежданията от любимия си спорт и продължава да тренира здраво. Така той показва безстрашие, а и поддържа все по-застаряващото си тяло във форма.

Най-вероятно от бокса са и петната по кожата на актьора, с които той потресе зрителите на „Черешката на тортата“. Това породи слуховете, че страда от витилиго, но малко след това Илиев отрече тази информация.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook