img

Пост на щерката на Милен Цветков разплака мрежата

/
/
/
1992 Views

Когато щерката на Милен Цветков е написала това в мрежата едва ли е предполагала какво ще се случи с него, припомня trg.

Последният пост в профила на Калина Цветкова – дъщерята на Милен Цветков е посветен именно на него. Въпреки, че постът е много стар, предизвика умиление във фейсбук. Калина не е от хората, които често използват социалните мрежи. Но въпреки това, когато го прави, засвидетелства обичта си към своя баща.

В последния пост, отправен към покойния журналист, Калина пише: „Обичам те, тате!“. Към публикацията си тя е споделила своя снимка от детството си. На фотоса Калина е на 4-5 годинки, а Милен Цветков е на 30 години.

След смъртта на журналиста, неговата наследница предпочете да запази мълчание в мрежата и да не коментира трагедията.

Все още не е ясно дали тя ще успее да се прибере за погребението на баща си. От години Калина живее в Нидерландия, пише Хот арена. Заради мерките, свързани с ограничаването разпространението на коронавируса, придвижването на щерката на Милен Цветков до България ще бъде изключително трудно.

Освен това, ако тя се прибере в родината, задължително ще трябва да бъде под карантина за 14 дни. Това означава, че погребението на журналиста ще се отложи за началото на месец май.

разкрития

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook