img

Пореден удар от съдбата за Муки

/
/
/
484 Views

Пореден удар от съдбата понесе щерката на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева-Муки, научи trg.

В най-трудния период от живота си тя отново е сама, след като внезапно се раздели с последния мъж на сърцето си – Павлин Руменов. Ухажорът на Грубешлиева решил да замине за Америка, където всъщност живеела дъщеря му. Павлин непрестанно летял до САЩ и обратно и това дотегнало на дъщеря му, която се оплаквала от честото му отсъствие.

„Разделих се с Павлин, моята ученическа любов. Не е имало нещо конкретно, просто отиде да живее в Америка“, сподели Муки. Всъщност романтичната им история започнала още миналия век, когато двамата били ученици. След кратка, но пламенна авантюра пътищата им се разделят за няколко десетилетия, докато през лятото на 2018 година Павлин изненадващо не се появи на книгата на Муки, посветена на майка й в Царево.

Още като го видяла, Грубешлиева веднага го разпознала и в сърцето й се завърнал трепетът. „Преоткрихме се. Винаги съм я обичал, през годините тя се запази, беше красавицата на випуска“, обясни се тогава в любов Павлин. Няма и две години по-късно, той е поредното й любовно разочарование.

Муки не крие, че през годините е свикнала да си бъде самодостатъчна, но откакто загубила най-голямата си опора – майка си, нямала на кого да разчита за нищо и отново мечтаела да срещне любовта, пише Ретро.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook