img

Пореден скандал от Враца: Шефът на РЗИ обижда като стар каруцар – прати антиваксър „да го лапа” (ЧАТ)

/
/
/
583 Views

Пореден скандал заради просташкото поведение на директора на РЗИ-Враца Орлин Димитров във Фейсбук – докторът прати антиваксър „да го лапа”, след което нарече опонента си „див и прост средновековен селянин”.

Предишният здравен министър беше забранил на устатия РЗИ-шеф да пише в социалната мрежа, но властта се смени и чиновникът пак „храни“ опонентите си.

Поводът за пресния скандал е поредният досаден призив на шефа на инспекцията гражданите да се ваксинират. Веднага под него членове на групата „Да се преброим като врачани“ негодуват срещу постоянното натрапване на темата с имунизацията и сипят критики срещу Орлин Димитров.

18+! 18+! 18+! Шефът на РЗИ-Враца прати антиваксър „да го лапа” (ЧАТ)

18+! 18+! 18+! Шефът на РЗИ-Враца прати антиваксър „да го лапа” (ЧАТ)

18+! 18+! 18+! Шефът на РЗИ-Враца прати антиваксър „да го лапа” (ЧАТ)

В свой стил той посреща с „голи гърди“ атаката и веднага минава в контра настъпление. Един от неговите опоненти бързо-бързо е посъветван „да го лапа“, като междувременно го нарочва за „специалист по felatio“. Друг пък е обявен за хомосексуалист.

Очевидно критичната ситуация с разпространението на Омикрон в страната не оставя време на новия здравен министър да направи необходимите промени в областните здравни инспекции, но ситуацията във Враца отдавна е извън контрол и уволнението на Орлин Димитров повече не бива да бъде отлагано, призова регионалният сайт bulnews.bg.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook