img

Порасналата щерка на Чочо Попйорданов тръгва в първи клас

/
/
/
664 Views

Съпругата на покойния Чочо Попйорданов – Даниела Мирчева, сбъдна мечтата на осиновената им щерка Катерина да отиде в „Дисниленд” в Париж, научи ТРГ.

Вдовицата на актьора и момиченцето посетили най-големия увеселителен парк в света заедно със сестра си Албена, племенника си и актрисата Василена Винченцо. Заради пътешествието до френската столица, Даниела променила визията си и от брюнетка станала блондинка.

От снимките се вижда, че наследничката на покойната кино и театрална звезда е много щастлива. Наесен хлапето, което Даниела отглеждала съвсем сама, щяло да бъде първокласничка. Приликата й с Чочо била поразителна. Малката Катя не само визуално изглеждала като него, но и имала същата артистичност. Тя тръгна по стъпките на своя баща, който играеше една от централните роли в хитовата постановка на Александър Морфов. След смъртта на Чочо, режисьорът измислил роля специално за неговата дъщеря.

Още преди 3 години, когато беше едва на 4, Катя направи първите си стъпки в театъра, в постановката „Хъшове“ в Народния театър, където Чочо играеше. Когато за пръв път отишла в Имперската трупа, от всички гримьорни избрала да влезе в тази на Чочо, без да знае, че е неговата, пише Уикенд“.

„Връзката между тях беше много силна, детето много прилича на него – емоционално, по мимики. Дори и външно прилича на Чочо – по очите, има леки трапчинки също като него, косата е същата. От самото начало, още като я видяхме, неговата реакция ми подсказа, че двамата ще имат силна връзка“, разкри преди време вдовицата на актьора.

Уви, колоритният актьор не успя да се порадва на бащинството си.

По ирония на съдбата звездата на Народния театър загина само три дни преди датата, на която щеше да сбъдне най-дългоочакваното събитие в живота си – да стане баща. Двамата с Даниела си харесали сираче от столичен дом за деца без родители. Чочо бил убеден, че когато отидат при хлапетата, тяхното дете само ще ги намери. Така и станало. Едно от момиченцата само отишло при тях. Актьорът го заговорил, а когато чул името му, изтръпнал.

Детето се казвало Катя, също като любимата му майка, която починала от рак 3 седмици преди трагичния инцидент с него и която Чочо така и не могъл да прежали. Двамата с Даниела приели съвпадението на имената като знак на съдбата, че именно това е тяхното дете.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook