img

Популярни турски сериали

/
/
/
1390 Views

В тази статия ще ви представим няколко популярни турски сериали, които си струва да гледате.

Първият от тях е турския сериал „Черна роза“. Героите в него са жители на малко селце, разположено в източна Турция. Тук животът тече спокойно и непринудено, а традиционният начин на живот не се променя, не само в продължение на години, а на векове. Тук е особено трудно да се скрият лъжите. Всеки знае твърде много за всеки, за да крие нещо дълго време. Един ден Мурат – съпругът на Ебру, отива по работа до най-близкия град, наречен Халфет. Когато той не се завръща няколко дни по-късно, жената започва да го издирва. Оказва се, че съпругът й е изчезнал безследно. От него няма никакви новини, а Ебру останала сама с три деца е повече от отчаяна. Жената решава да намери съпруга си, но както се оказва, изчезването му е свързано със страшна тайна, случила се в живота на Ебру преди много години.

Следващият сериен филм, който е част от представените популярни турски сериали е „Дъщерята на посланика“. В него главните герои са влюбените един в друг Санджар и Наре. Санджар е човек от обикновено семейство, но Наре е дъщеря на посланика. Бащата на момичето вярва, че годеникът й трябва да бъде като нея – от заможно и влиятелно семейство, затова й забранява да има отношения със Санджар. Наре и Санджар решават да избягат в друг град, където никой не може да ги намери и тайно се женят там. Няколко дни преди сватбата им обаче, Наре изчезва. Санджар е отчаян, но е сигурен, че Наре просто не може да понесе натиска на баща си. Три години по-късно Наре случайно среща Санджар. Това се случва в най-неочаквания момент – няколко дни преди сватбата на Санджар с друго момиче. Ще се съживят ли отношенията между двамата, ще си спомнят ли героите от сериала колко добре са били заедно?

Друг популярен турски сериал е „Забранената ябълка“. За Алихан Ташдемир няма нищо по-важно на света, освен парите и неговата компания. Работи денем и нощем, безмилостен е както към подчинените си, така и към конкурентите си, като остава хладен във всяка ситуация. Но срещата с младата красавица Зейнеп променя целия му живот. Момичето получава работа като секретарка в неговата компания, но след няколко дни Алихан я уволнява. Причината е, че Зейнеп не е свикнала на подчинението, което мениджърът очаква и постоянно му се противопоставя. Но скоро бизнесменът разбира, че именно човек като Зейнеп е точно това, което му липсва в живота…

Сред популярните турски сериали, който си струва да се гледа е „Безмилостен град“. Сюжетът на турския сериал Безмилостен град, разказва за милата и добронамерена жена Сехер. Тя е майка на три деца (Джемре, Дживан и Джерен), която получава работа в имението на бизнесмена Ага Карачай. Между тях има сложни отношения, но всичко се усложнява от факта, че мъжът има съпруга и племенник с увреждания – Недим, за когото е обещал да се грижи. Недим се движи с помощта на инвалидна количка, но съпругата на Ага Карачай – Шениз е сигурна, че той не трябва да стои в къщата и се опитва да го прати в социален дом. Ага Карачай се опитва да намери съпруга за своя племенник и се надява това да бъде една от дъщерите на Сехер.

Следващият популярен турски сериал е „Великолепен тандем“. В него двамата отлични ченгета, партньори и спътници – Мерт и Керем са напълно различни един от друг. Мерт по никакъв начин не може да влезе в сериозна връзка, а всичките му отношения с жените са за не повече от една нощ. Той е несдържан бунтар, а понякога малко жесток. Той е лошото ченге от тази двойка. Керем е сантиментален мъж, не може да спре да обича бившата си жена, живее със сестра си и й помага при отглеждането на племенника си. В същото време той води луксозен начин на живот, кара скъпа кола и никога не се обезсърчава. Двамата партньори Мерт и Керем хващат голям престъпник, но вместо слава, си създават врагове и много неприятности. Още информация за сериала може да намерите на turskiseriali.com.

Друг популярен турски сериал с вълнуващ сюжет се казва „Една жена“. Бахар е майка, за която няма нищо по-ценно на света от двете й деца, които обича със силна майчина любов и е готова на всичко за тях. Причината за тази любов е, че собствената й майка е изоставила Бахар, когато е била малка. Тя е израснала с баща си и родителите му, но те са починали рано и е останала сирак. Така самата тя разбира колко важни са семейните отношения и майчината любов. Връзките с мъжете също не й се получават. Нейният първи съпруг й причинява толкова много болка и страдание, че жената решава да затвори сърцето си и да не пуска никой друг в него. Но всичко се променя, а най-големият шок за Бахар е, че майка й се връща в нейния живот и иска да поправи всички грешки, които е направила в миналото.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook