img

Помните ли Шехерезада от „1001 нощ“? Ето как изглежда днес известната турска актриса!

/
/
/
3115 Views

„1001 нощ“ е първият турски сериал, излъчен в България. След него почитателите у нас на телевизионните саги, идващи от южната ни съседка, станаха хиляди.

Техният интерес не остава неутолен, като ползи има за всекиго – и това лято най-гледаната телевизионна програма беше турски сериал – историческата поредица „Великолепният век: Кьосем султан“. Но пътя беше проправен от „1001 нощ“. А който го е гледал няма как да забрави знойната красавица Бергюзар Корел, която изпълни ролята на Шехерезада.

35-годишната актриса е родена на 27 август 1982 година в Истанбул и минава за една от най-красивите жени в страната си. Всъщност в началото на тази година при допитване за десетте най-атрактивни туркини, Бергюзар зае второто място.

Помните ли Шехерезада от „1001 нощ“? Днес трудно ще разпознаете една от най-красивите турски актриси (СНИМКИ)

Ако обаче се разминете с красавицата по улиците в родния ѝ Истанбул има сериозен шанс да не я познаете и по този начин да пропуснете златен шанс я за селфи, я за автограф. Причината – Бергюзар изобщо не държи на реномето си на звезда по време на всекидневния си живот.

Прилича повече на квартално момиче, изтичало до магазина за бърз пазар, или на студентка, чийто учебни занятия са били неочаквано отменени. Именно обаче заради тази си своя непосредственост Бергюзар се радва на огромна армия от верни фенове. Колкото до семейния живот – младата жена е щастливо омъжена за Халит Ергенч, който изпълни ролята на Онур в „1001 нощ“.

Двамата имат шестгодишен син Али, а според мълвата скоро семейството им ще се увеличи с още един член, пише Вип.бг

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook