img

Помните ли лудата Супер Бианка!? Вижте как изглежда и с какво се занимава днес!

/
/
/
774 Views

Помните ли Супер Бианка – вироглавата блондинка от “Шоуто на Иван и Андрей„?

Лъчезарната репортерка, която правеше най-щурите репортажи изпадна в десета глуха, откакто предаването на двамата опосуми слезе от екран, като пред последните пет години, откакто не се появява по телевизията, е претърпяла пълна метаморфоза, видя Targo.bg.

Супер Бианка вече не е блондинка, а брюнетка. От детински наивното й излъчване вече няма и следа.

Точно обратното – мъжкараната сякаш най-накрая е пораснала, разхубавила се е и е толкова женствена, че направо е неузнаваема.

Бианка Илич е претърпяла своята пълна промяна в Ню Йорк, където забегна преди няколко години. Там актрисата се обучава две години в престижния „Lee Strasberg Theatre and Film Institute“. Миналата година Бианка има участие в цели 4 кино проекта – като в един от тях, „Луцифина“ на режисьора Андре Дъглас, дори изпълнява главната роля на циганката. З

ад Океана Бианка се е издигнала и до театрален режисьор и сценарист, като най-големият й успех е постановката „Портретър на Дориан Грей“, в която участие има и друг български актьор – Андрей Станов.

 

Забавната водеща емигрира в Америка, след като претърпя пълен крах на любовния фронт.

По време на звездния си период, ексцентричната бивша блондинка в костюм на Супермен си намери мъж, с когото дори се сгоди, но черна котка им мина пътя и той не я заведе до олтара. Тогава Супер Бианка изпадна в дупка и започна да страни от светския живот, и накрая се реши да избяга в САЩ, за да потърси там щастието и любовта.

Източник: vpanda.info

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook