img

Полудя ли: Виж какви ги каканиже Мегз след скандала с Рончев! (още подробности)

/
/
/
562 Views

Мегз буквално изуми потребителите в мрежата, видя ТРГ!

Нагла ли е Мегз или е посръбнала… Това се питат стотици потребители в мрежата след като дизайнерката публикува поредния си пост.

В него тя се представя едва ли не за Света вода ненапита, при това след чутовния скандал с измамите и Рончев. Предаваме думите й без редакторска намеса:

„Знаете ли някога вярвах, че големите коли ще ти дадат тежест. Че големите мъже – ще ти дадат стойност в очите на другите. Че големият бизнес ще ти даде статут. Че всички големи неща в живота ти ще те направят по-значим. И да ви кажа честно – това са пълни тъпотии.

Днес не вярвам в ГОЛЯМОТО. То не може да те направи истински голям човек. Дори си мисля, че тези, които най-много търсят голямото навън – всъщност се чувстват най-малки отвътре.

И днес за пръв път АЗ се чувствам истински голяма, защото престанах да определям себе си от нещата, които ИМАМ и които ПОСТИГАМ. И все повече започнах да се определям от нещата, които съм.

Това е ценен урок. Замислете се – ако ви трябва яка кола, за да ви харесват жените – вие имате комплекси. Ако ви трябва “вървежно” обкръжение, за да ви мислят за готини и яки – вие имате комплекси. Ако ви трябват скъпи дрехи и аксесоари – за да ви желаят повече – вие имате комплекси.

Статутът, успехът, популярността – всичко това са фалшиви успокоения за пред нас самите , че има защо да ни приемат, харесват и обичат. Но точно тези заблуди ни правят зависими, слаби и малки.

Представете си се без всички тези неща и се научете да харесвате и обичате истински точно онзи образ – без колата, дрехите, къщата, бизнеса, парите, вървежността…

Само тогава ще почувствате свободата на истинската си ГОЛЕМИНА и СТОЙНОСТ. И само тогава ще се обградите с хора, които ще ценят това, което сте – не това, което имате или постигате!“, сладко каканиже Мегз.

Разкрития. ком

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook