img

Полицията провали протеста срещу извънредното положение

/
/
/
173 Views

Фейсбук стресна властта и управляващите напълниха центъра на София с полиция, научи ТРГ.

 В продължение на няколко дни няколко групи в социалната мрежа събираха хора за протест, който трябваше да се случи днес пред парламента.

В резултат на виртуалните закани на гражданите, които се обявяват против безкрайното протакане на извънредното положение,

днес преди обед центърът на столицата около Народното събрание и бул. „Васил Левски“ буквално беше блокиран от полиция. Превантивно – за да предотвратят всякакви опити за демонстрации и да провалят планираното събитие.

Сред инициаторите на протеста беше лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Участници в планираната демонстрация срещу извънредното положение споделиха вчера пред Lupa.bg, че хората в туристическия бранш, ресторантьорството, хотелиерството са без никаква работа, таксиметровите шофьори също, а правителството не взима никакви мерки да им помогне, както става в другите държави.

Вчера единомишлениците във фейсбук бяха убедени, че „ако се обединим всички заедно, никой няма да може да ни спре – нито полицията, нито жандармерията!“ Точно жандармерията обаче днес им показа, че е в състояние и може да го направи.

лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook