img

Полицаят Краси от „Дяволското гърло” осиновил тъмнокожо дете – малката Малина

/
/
/
336 Views

Освен че е талантлив актьор, Стоян Радев, който нашумя като ексцентричният мафиотски бос в „Господин Х и морето” и странният полицай Краси Каров в кримката „Дяволското гърло”, има и добро сърце, научи trg.  

Въпреки че има биологично дете, звездата на варненския театър и съпругата му – артистичният директор на варненския театър Веселина Михалкова, са осиновили още едно дете.

Синът на артистичното семейство Лъчезар бил на 12 години, когато взели решението да променят живота на някое изоставено дете. Веселина и Стоян мечтаели да имат голямо семейство с поне една дъщеря, но опитите им да се сдобият с още едно дете, ударили на камък. Така те решили да осиновят хлапе. Заедно с Веселина отишли в дом „Майка и дете” и сред многото малчугани погледът и на двамата бил прикован от лъчезарно тъмнокосо и тъмнооко момиченце.

„В една градина с много, много деца намерихме нашата малка принцеса“, разказва с умиление актьорът с хипнотизиращи сини очи. Така, без да имат каквито и да е претенции за произхода или цвета на кожата на детето, Стоян и жена му станали родители на малката Малина.

За разлика от брат си, който първоначално учел сценография, а след това започнал да рисува комикси, Малина се отличавала от роднините си и няма никакво желание да се занимава с актьорство, а със спорт. От няколко години тренирала лека атлетика и вече се явявала на състезания, на които се представяла изключително успешно.

Малина вече имала в колекцията си куп медали от спортни турнири, но се налагало татко й често да озаптява амбициите й, че не всичко трябва да е на всяка цена, пише „Уикенд“.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!